Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödskyssen

Badkarets kyla
mot min nakna hud
Hör musiken från
rummet intill
Hur kom jag hit?
Yrsel och illamående
Alkohol.
Så det var fest igår?
Undrar tyst vart jag var
vattnet droppar från kranen
Ser mig omkring
Rummet fullt av flaskor
Var det jag som hade fest?
Reser mig sakta och
upptäcker att vattnet
är mörkrött
Så mycket blod
Vart kom blodet ifrån?
Sjunker trött ned i badkaret igen
och upptäcker att min
bleka kropp
fortfarande töms på blod.
Det sista jag minns
var din kyss
Sedan hamnade jag och min kniv
i ett gemensamt blodbad.




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 275 gånger
Publicerad 2004-08-06 20:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller med förra personen, skrämmande! Men otroligt bra
2004-08-10

  Pojken i Svart
Skrämmande text, den gör ont, mycket ont... Bra!
2004-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm