Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet

Av alla länder i världen så flyttade Du till mitt land.
Av alla städer och orter så flyttade Du till min ort.
Av alla miljarders människor på denna jord så träffade Du just mig.
Av alla människor så valde Du mig.

Av alla människor i hela världen så träffade, valde och älskar Du mig.

Så ingen kan komma och säga att det
inte var meningen att det skulle bli
vi två, för det var det.

Ingen kan komma och påstå att ödet
inte finns, för det gör det.

Ödet har förenat oss två i evighet.




Fri vers av Maria Diamond
Läst 457 gånger
Publicerad 2004-08-09 14:50



Bookmark and Share


    Martina2
Jag har alltid trott på ödet... Trevligt med en dikt som för en gång skull tar upp det ämnet :-)
2004-11-16

  Manal
Jag kallar det oxo för Ödet =)
2004-08-09

  PPQ
jka du livet har en förmåga att överraska oss då vi minst anar det och dte är märkligt hur små detaljer påverkar det stora hela, hur allt hänger ihop
2004-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Diamond
Maria Diamond