Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet en man

Han bär en bly tyngd
på sitt bröst och
har en autobahn
väg rätt in i hjärtat

Hjärtat har blivit
en maskin som
sväljer nattlig trafik

pulserar och gnistrar
det känner
ingen nåd.




Fri vers (Fri form) av Neal VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2012-11-29 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP