Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


third Winter

Som om dagen var kommen
och Johnny Winter spelade
Memory pain
så det skrek i öronen
ur en Marshall stack

Och en ung Patti Smith
spottade ur sig ord
vilka förändrade
rock n roll

Det vore en dag
att minnas och
börja om på
nytt igen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal VIP
Läst 5 gånger
Publicerad 2024-07-01 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP