Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


CREAM

Djupt inne i bluesen
jag känner hur allt
färgas blått

och hur himlen gråter
medan mina
fender fingerar
weeping
riffs




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal VIP
Läst 6 gånger
Publicerad 2024-07-05 17:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
And...you feel FREE...??
2024-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP