Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till Lina


Längst din ryggrad
Pärlor: Det vackraste jag sett
Längs där inne i dig
musiken som aldrig tar slut
en äng som står i blom att du vill
Vara min




Fri vers (Fri form) av Neal VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-17 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP