Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

40 watts glödlampa

De möttes
och han såg henne inte
bara det högra örat
och hon föll för hans ursäkt
två dagar efteråt
för när kärleken blir för stor
finns ingen ilska att stöta bort den med längre.

Han sa,
\"jag blev lite kär i dig,
direkt\"
och hon behövde skoja bort det
för när kärleken blir för stor
finns inga vackra ord att beskriva den med längre.

Nu skriker hon
för han gör henne galen
i allt det där som håller ihop dem
de trådar som vävs mellan människor
kväver henne ibland
och hon vänder honom bort
för när kärleken blir för stor
finns inget sätt att hålla kvar den längre.




Övriga genrer av Tina Strand
Läst 506 gånger
Publicerad 2006-08-27 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina Strand