Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra liv

Fångade i olika tid och rum.
Ovisshet, längtan och gråt.
Vi lever i en varsin verklighet.
Vi kan inte göra annat än vänta.

Älska och kämpa för sin sak är vad vi lever.
Hoppet är det som binder oss.
Vår tro gör oss starka att klara allt.

Våra själar möttes i en explosion av kärlek.
Vår kärlek är ren och äkta
men det förstås inte av vissa.

Jag har alltid älskat Dig, i liv förut.
Och vad än ödet har i beredskap så
finns alltid känslan där.
Det kommer alltid att finnas ett Vi.




Fri vers av Maria Diamond
Läst 219 gånger
Publicerad 2004-08-11 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Diamond
Maria Diamond