Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan Dig

Utan Dig skulle mitt hjärta sluta leva.
Aldrig mer vakna.
Aldrig mer känna hopp och glädje.
Om Du inte var här med mig
skulle jag aldrig mer få andas Din värme.
Aldrig mer skulle Din närvaro fylla mig med lycka.
Vem skulle jag skratta och gråta med utan Dig?
Utan Dig skulle jag sluta önska.
Aldrig mer skulle Du tala mot mitt hjärta, som bara Du kan.
Utan Dig skulle det inte längre finnas
någon som lekte med mitt hår och viska
öma ord i mitt öra.
Ingen skulle se på mig medan jag sov,
utan Dig skulle ingen mer säga god natt.





Fri vers av Maria Diamond
Läst 307 gånger
Publicerad 2004-08-11 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Diamond
Maria Diamond