Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om

Tänk om du ändå kunde förstå
att sakna gör ont
känner du ingen smärta
smärta av saknad

Tänk om du ändå kunde se
att min själ håller på att dö
att den gråter
gråter av saknad

Tänk om du ändå bara visste
att det bara är du
som kan få min själ hel igen
ingen i hela världen förutom du

Tänk om du ändå hade den minsta lilla aning
att du och ingen annan
har gått den längsta vägen
vägen till mitt hjärta





Fri vers av Maria Diamond
Läst 179 gånger
Publicerad 2004-08-11 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Diamond
Maria Diamond