Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje gång

varje gång jag faller
faller jag djupt

och det blir djupare och djupare

varje gång jag reser mig
tar det längre tid
och längre tid

varje gång jag reser mig
blir det svårare
och svårare

varje gång jag faller
tappar jag lusten

att resa mig upp igen


nästa gång jag faller
kommer jag inte

resa mig upp igen




Fri vers av djävulsdotter
Läst 510 gånger
Publicerad 2006-02-20 18:11



Bookmark and Share


  BaraEnFlicka
så här bar nog vi alla kännt! bra formulert!
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

djävulsdotter
djävulsdotter