Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Vaknar till
men vägrar öppna ögonen
vänder mig om
och sträcker mig
efter din kropp
Värm mig!

Min hand träffar väggen
utan att ha funnit dig
Vet att jag endast existerar
i tomhet

Jag försvann...

Känslan av menlöshet
men går upp ändå, du finns närvarande
din ensamma tandborste
din handduk
din juice i kylen
men ingen värmande närhet

Kanske det är bäst så?
Kanske det finns en mening?

Men jag vill vakna och höra
dina lugna andetag mot min kropp




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-02-20 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm