Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna Nätter

En natt som alla andra
en sådan utan sömn
stirrar ut i mörkret
på allt och ingenting
min kropp värker av längtan
men jag ligger ändå stilla
och lyssnar till dina andetag
jag flyttar närmare
känner tryggheten slutas omkring mig
varje tanke är så svår att greppa
men funderingarna styrs till
fattigdomochvåldochpengarochsvält
tuggar på min tunga medan problemen
cirkulerar i mitt huvud
och plötsligt inser jag
hur världsproblemen ska lösas
Jag vet vad man ska göra!
Lyckligt vetande om Svaret
somnar jag i dina armar...

...för att vakna dagen efter
utan ett minne från den gångna natten




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-02-20 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm