Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek

När man tänker på ordet svek
så ser man inget framför sig.
Man vet bara att det är fel och en hemsk känsla.
Men tack vare dig och dina lögner som kom ur din
smutsiga mun och in i mina då dumma och naiva öron
så vet jag nu vad svek är.
Jag kan se svek framför mig när jag blundar.
Ett ansikte. Ditt ansikte.




Fri vers av Maria Diamond
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-08-12 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Diamond
Maria Diamond