Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det enda man vill är att få känna något. Vad som helst.


Riv mig i bitar

riv mig i bitar
låt mig få se på sanningen
framför dig
framför mina ögon
jag är den som ska slicka mina egna sår
det är jag som kommer att smaka på mina tårar
riv mig framför dig
låt det få svida

(just like another papercut)

det ska brännas,
brännas ända in i hjärtat.

Låt mig få känna på känslan,
låt mig få känna.




Fri vers (Fri form) av Atena
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-04 13:42



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Många tolkningar kommer av ditt tydliga utfall. Kan det vara undfallande, avvikande, apati, utnyttjande eller vad? Otydlighet i din närhet gör dig vilsen?
Bra kraftfullt skrivet!
2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Atena
Atena