Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fröken Frost, av Birgersdotter, inspirerade till kommentaren. Kommentaren är från 2012 10 15.


Kritik på en text (2843) bara ord






Vid blidväder ställer
Kung Bore in träffen
med fröken Frost

trots tinande känslor
av kärlek för årstiden




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 10 gånger
Publicerad 2024-07-24 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP