Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄÄÄS INTE!!



Livet är som en väg

Den kan vara rak, ,jämn och
framför allt lätt att gå

Den kan också vara...

Sprucken trasig och grå
men framför allt svår att gå




Bunden vers av Lindrigiord
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-30 01:22



Bookmark and Share


    helveteselden
jag läste.
2013-04-17

  aol
gillas,
2013-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Lindrigiord