Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är så isolerad

Det är mörkt i rummet
Jag vill så gärna tända
lampan så det blir ljust
men jag vågar inte

Ljuset ifrån min mobil gör
mig redan nog så rädd

Släcker den
ibland för..

Tänk om dom utanför
mitt fönster ser ljuset

Dom personer som inte finns
Men som ska göra inbrott

Då kanske dom skadar mig
fast jag vet att ingen är där

Jag hinner inte ringa 112
Och vem skulle tro mig?

Min ångest gör mig rädd
Fast jag vet att det är ofarligt

Hela min kropp reagerar som om
det vore på riktigt.

Även om det inte är på riktigt är
det de så länge min känsla säger så!






Fri vers (Fri form) av Lindrigiord
Läst 230 gånger
Publicerad 2013-04-17 02:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindrigiord