Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden

Orden har lämnat mig
vägrar komma
Vill inte formas till det som var tänkt
Så många ord det finns
men inga som vill samlas och stanna
Orden jag än gång hade har lämnat mig




Fri vers av Maria Diamond
Läst 260 gånger
Publicerad 2004-08-14 00:16



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
iaf..med de ord du hade tillgängliga..de andra kommer åter..
2004-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Diamond
Maria Diamond