Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag ser Dig ligga där

När jag ser dig ligga där
tätt intill mig
höra hur du andas
le mot ditt hjärta
kan jag inte låta bli att undra
var kommer du ifrån
hur kom du till mig
vi har äntligen funnit varandra
kärlek
du har kommit hem och
vi delar samma hjärta
utan dig skulle världen aldrig existera
men vi har varandra min älskade
nu och för evigt




Fri vers av Maria Diamond
Läst 284 gånger
Publicerad 2004-08-14 00:16



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
så vackert..låt bli att undra..älska
2004-08-14

    trembling_blue_star
Hur känslan växer i mig när jag läser den här. För mig vart den här mer än ord. Tack!
2004-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Diamond
Maria Diamond