Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*****


En Tårtbit.



När tåget går åt rätt håll

grönskan bjuder sin prakt

hela spektran i droppar kan ses

då är livet i takt.


Tack för glädjen som bubblar

för lugnet i min själ

för alla goda människor

som visar mig sitt väl.


B.M.N-R 2004-08-13





Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 394 gånger
Publicerad 2004-08-15 00:46



Bookmark and Share


  Pica pica
En underbar dikt som gör mig glad. Tack för dessa livsbejakande rader!
2004-08-15

    Göte Holmlund
när livet är i takt...fast inte militäriskt..
2004-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund