Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Hetta.



Kommer du och lägger dig snart
frågar du med varm röst
uret gäspar lagomt är min tanke
som om det spelar roll

rusar på trötta ben
borstar bort matrester och röksmak
tvättar kroppen i tiotusen blås
för att landa bredvid dig

du låg väntande
i hela din nakna skrud
längtande trängtande het
jag kom och lade mig.


B.M.N-R 2007-01-28






Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 568 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-23 23:34



Bookmark and Share


  Karin D
Ojjj----härlig känsla...vardagslyrik, när den är som bäst
Kram
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund