Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet.


Nervkamp.



Jag är rädd att i mina djupa dalar
radera dina känslor
hjärtat har stannat

Skräckslagna tankar pilar runt
skapar kaos omöjligt att reda ut
hjärtat slår inte längre

Rädsla föder ilska föder ynkedom
vad är det jag gör då jag tar emot
din genuina kärlek
hjärtnerverna protesterar
smärtsamt högt.


B.M.N-R 2013-10-29




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-29 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund