Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Tangorus.



Jag bara ler i bilen
dina kommentarer
är så fartrusiga
dina ögon glittrigt busiga
vi fnittrar som barn
jag ruffsar ditt hår
ger samtidigt en flygpuss
vi är på väg för att handla
så himla otroligt tråkigt
men med dig
är det som att dansa tango.


B.M.N-R 2007-09-09




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 587 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-23 23:39



Bookmark and Share


  Deva
Vilken vardagsglädje du beskriver, som ett skönt rus!
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund