Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar Dig

Du, jag älskar Dig
och så älskar jag Dig
Har jag sagt att jag älskar Dig?
Du vet att jag älskar Dig
och du, jag älskar Dig
Har jag glömt att säga att jag älskar Dig?
Jag älskar Dig
Och vet du vad, jag älskar Dig




Fri vers av Maria Diamond
Läst 1267 gånger
Publicerad 2004-08-16 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Diamond
Maria Diamond