Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dränkta tankar

Kvällssolen intar sin plats
Jag sitter på en sten invid land
Försöker återkalla en dränkt tanke
Uppe på land längs gröna ängar
Svävar de bin som i led sjunger min brustna lycka
Medan jag luckrar upp mitt isande hjärta
Värmen i luften är påtaglig denna kväll
Inifrån åskar och mullrar det
Blixtar som en gång träffade rätt
Vilka också lät mina många tankar offras
En sista gång
Låter du mig få se kvällens sista strålar
Dö ut innan stjärnorna slumrar i natten.

Min livlösa kropp flyter nu i svalt vatten
Pennan glider ur min hand
Sväljer papperet med dikten
Om någon läser detta har min sista önskan besannats
Jag vilar i frid
Bröder och systrar vi ses på andra sidan
Amen




Fri vers av Eder Krille
Läst 558 gånger
Publicerad 2006-03-05 19:10



Bookmark and Share


  Wretling Erik
Snyggt !
2006-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Eder Krille
Eder Krille