Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Raseri

 

Nu rasar också drömmen i mitt inre imperium
Till en nynivå

Som det var någon gång lyckades jag bryta ner
Också tystnaden

En del av de döda ord
Flyger ur den mörka inre ut

Kvar står jag och suset
Jag finner det vridig




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-09 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP