Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bögen togs hem medan den dödsdömde lämnades kvar?

 

 

Sverige!

Iran!

 

Fångutväxling!

 

Bögen, homosexuelle

Togs hem till Sverige och blev fri!

 

Den dödsdömde Iran/svensk lämnades kvar för sitt öde

Döden!

 

Olika värderingen!

Olika likvärdighet!

 

Homosexuella är mer värdiga än de heterosexuella!

Nu syns de på TV; Media mycket mer och dagligen än några år sedan tillbaka

 

Sveriges syn på en människa!

Demokratins, västvärldens syn på människorna!

 

Demokratins enda mål är alla måste vara homosexuella

All religion, ideologi, filosofi, tankar, drömmar etc




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2024-06-20 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP