Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla utom jag!

 

 

Alla utom jag!

Har ett liv

 

Jag är död!

 

Alla utom jag!

Har ett värdigt liv

 

Ett kränkt och förnedrat liv har jag!

 

Alla är glada!

Utom jag

 

Vemod

 

Alla drömmar ljuva drömmar!

Utom jag

 

I mardrömmarnas sällskap för alltid

 

Alla har och får sällskap i sitt liv!

Utom jag

 

Inburen och ensam

 

Alla känner sig trygga i sitt hemland

Utom jag

 

En landlös, hemlös flykting på livstid 

 

Alla är älskade av någon!

Utom jag

 

Äcklat och föraktat!

 

Alla har barn och barnbarn och släktingar!

Utom jag

 

Jag har bara mig själv!

 

Alla är stolta över den lögn liv som de har!

Utom jag

 

Jag lever ett sant liv!

 

Ett liv utan masker

Ett liv utan lögner

 

Ett evigt liv fylld av sunda stunder




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-06-19 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP