Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi ses i helvetet USA!

 

 

Vi ses i helvetet religionen demokrati!

Vi ses i helvetet NATO!

 

Vi ses i helvetet västvärlden!

Vi ses i helvetet USA!

 

Vi ses i helvetet Ukraina!

Vi ses i helvetet EU!

 

Vi ses i helvetet Sverige!

Vi ses i helvetet den anti Kristus bögkyrka

 

Vi ses i helvetet yttrandefriheten!

Vi ses i helvetet de mänskliga rättigheterna!

 

Vi ses i helvetet likvärdigheten!

Vi ses i helvetet religion och trosfriheten!

 

Vi ses i helvetet de som har demokratin som sin religion!

Vi ses i helvetet de som har miljö, klimat, djur som sin GUD!

 

Vi ses i helvetet de som har dumpat sina föräldrar på ett kalifatäldreboende!

Vi ses i helvetet de som skickar sina barn till en demokrat homosexuell skola!

 

Demokratin har ingen ETIK!

Demokratin nekar till all ETIK!

 

Ett fan tyrann som måste till gaskammaren!

En ANTI GUD ideologi!

 

Jag undrar vilken religion/ideologi på jorden som vidgar samkönade

Gud trogna icke gud trogna?

 

Än demokratin och demokraterna




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-07-04 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP