Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett ego av dumhet

 

Att på varje steg måste man gå försiktig
Att på varje ord man säger måste tänka
Att på varje tanke planerar man måste framföra

Är ett bra sett att hålla balansen inom själen

Ändå brukar man göra oförlåtna misstag
Ändå krigar man för sitt ego
Ändå visar att man är envis

Människan är en ond

Faller!
Faller!
Faller!

Och på nytt återskapar man nya ord och nya steg för sin framtid

Det finns inga gränser för människan behov
Det finns inga moraler alls
Det finns många goda skäl att tänka nog på sitt ego

Ett ego av dumhet




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-09 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP