Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De arga läpparna

 

Jag lyssnar, förvånad
Det finns inte mycket ilska inom mig

Jag visste det förut!

Jag ser på de arga läpparna!
Jag läser läpparna!

Säger till mig!

Gå härifrån!
Stick härifrån!

Jag är omringat!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-16 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP