Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Känslorna kvar står

 

Jag tror inte!

Att egot är inte sant
Att livet är inte sant
Att existensen är inte sant

Och bara existerade för en slump

Genom de sanna känslorna sker den omöjliga
Den som lyser våra tankar
Den som beskriver vem egentliga vi är

Det som kommer att ske i vårt liv är okänt

Kärleken är en mirakel
Kärleken är en revelation som sker inre i själens dunkle rum
Kärlek är den otänkbara känsla som man får

Har du inte kärlek känsla i ditt hjärta!
Har du ingen bindelse till kärleken!
Då är ditt liv är meningslös

Man dör och lämnar existens för gott
Men,
Känslorna kvar står för att existera vidare




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-22 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP