Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett barns känsla

 

När jag var barn,
Trodde jag att alla människorna är snälla och kärlekfulla

Tiden visade mig,
Att min(mamma/pappa) , folk jag kände var inte en av dem

Heller ej människorna
Eller landet jag bodde i

Jag flydde på flykt från ett diktaturs religion land
Till ett annat diktaturstyrd land

Den enda som bevakar mig är min herre JESUS!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-22 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP