Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De mörka tiderna

 

Nu har jag de mörka tiderna
Som alltid haft i mitt liv
Som alltid är min sällskap

De ljusa tiderna från en människans liv
Aldrig fanns, aldrig funnits och aldrig kommer att finnas i mitt liv
Typiskt!

Jag lever och existerar för mina mörka tiders skull
Jag talar erfarenhet
Och inte hittar på

Jag är femtiofem år gammalt!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2013-08-23 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP