Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att Du finns

Jag vet i mitt inre
att du är någonstans
Var vet jag ej
men jag vet vart du hör hemma
Vart ditt hjärta vilar
Jag har aldrig träffat dig
och om ödet så ej vill låt det vara
Jag vet att du finns
Det räcker för mig
Din röst har blivit rörd av änglar
En gåva från något högre och ut i världen
Jag undrar vad du gör i detta nu
när jag inte kan se dig
Jag kan bara önska att du gör det du älskar
Det som är din gåva till mig
Musik





Fri vers av Maria Diamond
Läst 391 gånger
Publicerad 2004-08-17 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Diamond
Maria Diamond