Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mitt fel

Det är inte mitt fel det som har hänt.
Trodde du att mitt liv skulle ta slut utan dig.
Jag är starkare utan dig, jag lever.
Du och jag finns inte längre.
Jag kunde inte vänta på ditt förlåt i evighet.
Du skulle ju inte komma tillbaka.
Det var så jag gick vidare.
Du förväntade dig att jag skulle väntat på dig.
Varför underskattar du mig?
Jag ska inte känna skuld över att jag har gått vidare.
Det är du som måste lära dig att stå för dina handlingar.
Om du hade älskat mig så hade du förstått
och låtit mig göra det jag vill.





Fri vers av Maria Diamond
Läst 391 gånger
Publicerad 2004-08-17 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Diamond
Maria Diamond