Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt alldeles egna

Det kommer snart en kall vind från norr
jag står väntande naken som ett nyfött barn i regnet

jag hör röster som jag inte kan tro på
försöker hålla huvudet högt och inte besegras

det jag håller kärt skyddar jag med mitt liv
blod är tjockare än vatten

men kärleken är försvunnen ut i den mörka natten
min famn är alltid välkomnade

det pågår krig och förödelse i min värld
inbördes krig
trots jag tar min medicin




Fri vers (Prosapoesi) av Neal VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2013-08-28 06:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP