Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DU tänker på en existens för alla!

 

Du tänker och tror på,

En värld
En existens
Ett liv!

För alla

Medan det finns de som tror på helt tvärtom 

En måste relgion
Och ett måste…
Och ett måste…

Hur kommer existensen att fortsätta vidare?




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-28 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP