Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir man bara så trött. Texten är förstås en foting.


Skenbart orimlig text






Jack drack en
brygd på jordgubbar
tarmar från en

skock ödlor och
hade ihjäl tre
bångstyriga eldsprutande drakar

rev ner nio
hektar träd och
satte igång fem

skogsbränder. Sedan han
kysst älven och
de dansande älvorna

på ängen en
god natt gick
han hem och

sov i tre
år och elva
månader, vaknade med

huvudvärk och dränkte
sedan sina mardrömmar
i närmsta sjö.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 803 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-30 10:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Observera att bilden är tagen på semester i Karlstad i augusti 2011.
2024-01-20

  Maria Sundelin VIP
Gillas
2013-08-31

  limerick
Bra där!
2013-08-30

    ej medlem längre
så fin så!
2013-08-30

    ej medlem längre

Spännande läsning
fantasifulla (o) rimligheter
tack ...
2013-08-30

  Palett
I drömmen och fantasin kan allt hända hur skenbart orimligt det än verkar !!
Här tog fantasin väldiga skutt !!
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP