Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

Det som hjärtat är fullt av talar munnen.
Mitt hjärta är fullt av Dig.
Fullt av alla våra minnen och allt vad du betyder för mig.
Men min mun har slutat att tala.
Mitt hjärta är fullt av sorg.
Det orkar inget annat än att gråta.

Saknaden och sorgen går hand i hand,
fyller mitt hjärta som är större än jag anat.
Du finns fortfarande i mitt hjärta,
kanske inte som förr, men du ska veta att du
alltid har mitt hjärta, såsom jag vet att jag har ditt.





Fri vers av Maria Diamond
Läst 474 gånger
Publicerad 2004-08-18 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Diamond
Maria Diamond