Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en septembernatt i stockholm.


När vi sade farväl till sommarnätterna

någonstans mitt i natten
sade vi farväl till sommarnätterna
högt uppe på taket, medan vi såg ner över staden
i en dimma
och spriten som mellan oss fick springa

medan natten blev till dag
låg vi kvar
tunga ögonlock men alldeles sömnlösa
fulla av skratt och frågor
kampen mot klockan,
och det smygande solljuset

mitt i ett leende
med blicken fäst vid dina ögon

ville jag aldrig blinka.




Fri vers av Atena
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-06 01:03



Bookmark and Share


  queenia
den där känslan är underbar...
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Atena
Atena