Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kärlek till.. ord. Att få skriva. När det bara händer.


02.00 och jag älskar oss

det är något med att komma hem med frusna fingrar
efter en promenad bland löven

det är något i den krispiga luften
och hösten som börjar dofta som vinter

det är något med nätterna
som får mig att vilja hitta rätt ord att skriva

allt det som behöver färg

sömnlösa nätter
för plötsligt har de dykt upp

nolltvånollnoll varje natt
alla dessa ord, som jag har längtat efter,
och jag...





jag älskar oss.




Fri vers av Atena
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-13 02:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig kontextsättning av amour
2013-11-13

  b.c.
ja orden kommer väldigt lätt sömnlösa nätter..
2013-11-13

  USSDF/HXS
Nice,
02:24
very nice..

2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Atena
Atena