Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reptile blues

Här kommer kylan
och den hårda blåsten
jag sitter i samma
gamla bil
mil efter mil
tuggar mig fram
i samma hjul spår

Det är inte lätt
att se på hur drömmen
tynar bort och dör

Jack Kerouac
& Neal Cassady
vart är ni nu?

Jag lever i nått
som jag inte valt
och jag vet inte vart
eller hur det tar slut

Det gör mig galen
att leva i exil från
mig själv

Bilen är rostig
och ärrad vi
lever som ett
genom nätterna
med musik
rock som bränsle
för själen

Jag har målat
stora tavlor
som salt på
mina sår det
hjälper det hjälper

Ibland eller ofta
önskar jag att
jag bara kunde plugga
in min sunburst Les Paul
i en jättelik Marschall
förstärkare och bara
blåsa bort skiten
med några enkla
blues licks!




Fri vers (Fri form) av Neal VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2013-11-27 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP