Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha fred, och en romans med livet själv

Att motsätta sig det här
är som att gå i krig
mot stora trumman

mår inte bra här
kan inte se klart

För mycket demoner på tv
många ropar efter mer
som vi inte ställt till med problem

mår inte bra här
kan inte se klart

vi lämnar sommar
hettan med
en längtan kvar
in kommer kall kall vind

jag vill ha fred
och en romans
med livet sjläv




Fri vers (Fri form) av Neal VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-01 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP