Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har för mycket luft i huvudet


den du älskade med fel del av kroppen

bedrar vem som
helst men aldrig

någon annanstans
än

just där



vet att det liknar
kallbrand
skärseld
ingenting

vi blir


ingenting
aldrig




jag svindlar mitt
liv mellan
böner om en
rättfärdighet, ville

inte
sakna dig, fick
inte

glömma
det



under ed han
lärde sig att
svära

gamla synder

att aldrig
upprepas

aldrig mer,
jag


bedrog vem
som helst

just här




Fri vers av obey
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-03-17 16:16



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
snyggt mönster som passar temat riktgit bra is sin stympning!
2006-07-25
  > Nästa text
< Föregående

obey
obey