Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag förösker bara hitta det. eller något


värna om hamnar

undfly mina
sänkta kistor

svaghänt
skapande
av dina
vyer, rädd

att sikta, att
bottenlöst

älska



båttrafiken i
omlopp, ditt
sätt att stilla

vagga






Fri vers av obey
Läst 531 gånger
Publicerad 2006-03-19 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

obey
obey