Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur man bär ett hjärta

tar på mig det
mest innerliga jag
innehar

det slår mot mig
av hes nyckfullhet


står alltid

alltid i backspegeln
som en sista
utväg en sista ut--



dansar
aldrig i din

svallvåg



jag resignerar




Fri vers av obey
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-19 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

obey
obey