Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag blev bestulen…

 

Min stol är stulen
Mitt liv är stulen
Min existens är stulen

Av en annan människa
Av en annan religion
Av ett annat land

Jag är utanför!
Jag är utanför och jagad!
Jag är utanför och ej önskat!

Tyst!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2014-04-02 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP