Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Falskt och sant

 

Mina ögon tårades när jag kände till
Att döden är sant
Och livet är falskt

Jag älskade rött
Jag gav rött
Jag fick tillbaka hets och hot till livet

Min mänsklighet krossades av en annan människa

Falskt är kärleken
Sant är hatet

Falskt är människan
Sant är djuret




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2014-04-03 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP